Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. Het is niet toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hogeschool voor Toegepaste Filosofie is het niet toegestaan deze site te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

 

Overeenkomst met andere opleidingen

Eventuele overeenkomsten in onderwijsconcept (hbo-filosofie met de studierichtingen journalistiek, beleid, onderwijs), missie en teksten op websites van andere opleidingen dan de Hogeschool voor Toegepaste Filosofie, zijn zonder toestemming van de bedenker van het concept c.q. eigenaar van de teksten (tevens oprichter van de HTF) tot stand gekomen.  

 

Aansprakelijkheid

Hogeschool voor Toegepaste Filosofie heeft de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kan geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze website. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.